назад

Лекція для представників військомматів

vijskkom 1   У п’ятницю, 23 березня, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василь Попадинець провів робочу зустріч із заступником військового комісара Закарпатського обласного комісаріату Петром Марком щодо співпраці у частині інформування працівників військоммату та структурних підрозділів про безоплатну правову допомогу.

    Василь Попадинець також провів правопросвітницький захід – інформування для представників обласного та районних військомматів, під час якого поінформував присутніх про систему БПД на Закарпатті, право кожного на отримання первинної правової допомоги та визначених законодавчо категорій осіб на безоплатну вторинну правову допомогу та про реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!».
    Учасники заходу цікавилися щодо дотримання прав учасників АТО, гарантованих їм державою, на зберігання місця роботи, виплату заробітної плати за час служби на сході України тощо.
Військовий обласний комісар Богдан Череміський та директор Регіонального центру Василь Попадинець домовилися про подальшу співпрацю щодо проведення правопросвітницьких заходів та щодо вирішення проблемних питань, які виникають у військовослужбовців.
    Присутнім також було надано буклети консультативного характеру та інформаційні матеріали з контактними даними центрів та бюро правової допомоги.

vijsk 3

vijsk 2