назад

Лубенський місцевий центр та Управління пенсійного фонду оптимізують співпрацю щодо первинної правової допомоги громадянам у сфері пенсійного забезпечення

2015-08-18 11.38.28

18 серпня 2015 року начальник відділу взаємодії із суб’єктами надання первинної правової допомоги Максим Паляниця провів зустріч із начальником управління пенсійного фонду України в м. Лубнах та Лубенському районі Полтавської області Соломахою Тамарою Вікторівною.

 Максим Паляниця проінформував керівництво Управління про основні форми діяльність місцевого центру, категорії громадян, які можуть отримати правову допомогу, процедуру отримання такої допомоги. Окремо він зупинився на консультуванні громадян, адже більшість клієнтів потребують саме інформування про їхні права та алгоритм реалізації цих прав.

За словами керівника Управління пенсійного фонду пенсійне законодавство надзвичайно делікатна сфера права, адже оперує більш ніж 80-ма законами та підзаконними нормативно-правовими актами. Саме тому в фонді працює громадська приймальня, де кожен відвідувач може отримати необхідну консультацію.

Тамара Соломаха висловила побажання, аби кожна людина, яка потребує ґрунтовного консультування з питань пенсійного забезпечення, спрямовувалась до фонду, який у місті Лубнах знаходиться по вул. Шевченка, 8.

За результатами зустрічі досягнуто домовленість про подальшу співпрацю, зокрема визначено відповідального працівника та робочий телефонний номер, за яким можна звернутись у випадку необхідності отримання інформаційної допомоги.