назад

Львівський центр медіації та Регіональний центр підписали Меморандум про співпрацю

Про спільні завдання з метою підвищення обізнаності населення щодо можливості врегулювання конфліктів за допомогою медіації йшлося під час підписання Меморандуму про співпрацю між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області та громадською організацією «Львівський центр медіації» 27 лютого.

У робочій зустрічі взяли участь директор Регіонального центру Ігор Микитин, заступниця директора Віра Іськович та директорка Львівського центру медіації Ганна Лиско.

Так, сторони обговорили співпрацю Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області з ГО «Львівський центр медіації».

Зазначена співпраця має на меті сприяння розвитку та поширенню медіації в Україні та Львівщині зокрема, підвищення ролі та авторитету медіації в суспільстві.

Серед напрямів співпраці – обмін інформацією про плани діяльності, проекти і програми у сфері безоплатної правової допомоги та медіації в регіоні; проведення спільних конференцій, круглих столів, нарад, тренінгів для покращення якості співпраці та підвищення обізнаності населення щодо медіації.