назад

Менеджер з якості Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області спілкувався з засудженими Збаразької ВК № 63

dobryvody

28 квітня 2014 року начальник відділу забезпечення якості безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області адвокат Сольський Віталій Володимирович відвідав Збаразьку виправну колонію №63 (Збаразький район, с. Добриводи), де зустрівся з засудженими, які відбувають покарання у вигляді позбавлення волі.

Під час зустрічі засуджених було поінформовано про зміни в чинному законодавстві, зокрема про те, які саме види послуг вторинної правової допомоги вони можуть отримати відповідно до ч. 2 ст. 13 та п. 7 ч. 1 ст. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» (зі змінами, внесеними згідно із Законом України №1697-VII від 14.10.2014 року), роз’яснено механізм звернення до Регіонального центру з метою отримання такої правової допомоги, надано практичні поради та індивідуальні юридичні консультації щодо практичного вирішення  питань, які хвилюють засуджених, зокрема спадкових та питань соціального забезпечення, механізмів оскарження та перегляду вироків судів, в тому числі щодо механізму перегляду вироку за ново виявленими обставинами.