назад

Менський МЦ провів робочу зустріч з кіноклубом медіа-просвіти з прав людини

241115 4Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Альона Римар провела робочу зустріч з менеджером кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA «You are know you are right» Ольгою Болвою.
Кіноклуб медіапросвіти з прав людини «You are know you are right» діє з серпня цього року при ЦКДМ та плідно працює з громадськими організаціями, молодіжними центрами, молоддю, волонтерськими організаціями.

Під час зустрічі було з’ясовано, що кіноклуб готується до проведення XII Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в освітніх і культурних закладах Менщини. Організаторами даного проекту є: Українська Гельсінська спілка з прав людини, Громадська організація «Південь», Херсонський обласний фонд милосердя та здоров’я та ГО «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв», а на місцях – організації , збільшістю яких співпрацює, в межах Меморандуму, наш Менський МЦ.
Під час розмови з’ясувалось, що в м. Мена планується проведення виставки “Кожен має право знати свої права”.
Інтегратор розповіла про завдання і роботу Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та домовилась з менеджером кіноклубу про участь центру у вищезгаданій виставці, яка відбудеться у м.Мена 1 грудня 2015 року.
Також сторони домовились про подальшу плідну співпрацю, організацію і участь у засіданнях, круглих столах тощо та заключення Меморандуму про співпрацю, підписання якого планується найближчим часом.