назад

Менський МЦ взяв участь у сесії Семенівської районної ради

СЕСІЯ 115 жовтня 2015 року директор Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анатолій Єрмоленко взяв участь у роботі двадцять восьмої сесії Семенівської районної ради.

На сесії були присутні голова РДА, голова міськради,голови сільських та селищних рад, депутати.
Під час свого виступу на сесії Анатолій Єрмоленко обговорив питання щодо здійснення заходів, спрямованих на інформування громадян Семенівщини про діяльність Менського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, надав роз’яснення з питань надання правової допомоги працівниками центру. Крім цього, зосередив увага керівників територіальних громад на активізацію поширення інформації про порядок звернень та категорії громадян та зазначив про основні документи для підтвердження статусу суб’єкта на безоплатну правову допомогу.
Після закінчення роботи сесії Анатолій Єрмоленко поспілкувався з представниками територіальних громад, відповів на запитання та залишив для розповсюдження серед населення підготовлені друковані матеріали про роботу і послуги які надає Менський МЦ з надання БВПД.
Анатолій Єрмоленко обговорив з головою Семенівської районної ради Василем Малковичем питання надання безоплатної вторинної правової допомоги, організації спільних заходів, щодо підвищення рівня правової поінформованості громадян на захисті своїх прав та підписав Меморандум про співпрацю.ВВ2