назад

Менський МЦ здійснив прийом та інформування громадян у м. Семенівка

151015 615 жовтня 2015 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Менського МЦ з надання БВПД Дмитро Сенченко та заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги роботи з адвокатами Менського МЦ Роман Драгун в рамках організації виїзних (мобільних) пунктів консультування громадян провели прийом та консультування громадян м.Семенівка та Семенівського району. Прийом громадян здійснювався в приміщенні районного управління юстиції . Всіх громадян бажаючих отримати кваліфіковану правову консультацію було запрошено через районне видання газети «Життя Семенівщини».

За правовою консультацією до працівників Менського МЦ звернулось 2 громадянина пенсійного віку з питанням отримання коштів з пенсійних виплат та стосовно продажу будинку.
Також працівники провели «вуличне» інформування гостей та жителів м. Семенівка, на якому розповідали про роботу центру, права громадян, а саме право на безоплатну вторинну правову допомогу, про категорії осіб, яким місцевий центр надає безоплатного правову допомогу та роздавали листівки і флаєра з інформацією.151015 5151015 7151015 8