назад

Менським МЦ проведено робочу зустріч з керівником забезпечення психологічної реабілітації учасників АТО на базі санаторію «Остреч»

Зустрич25 листопада 2015 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Альона Римар провела робочу зустріч з керівником забезпечення психологічної реабілітації учасників АТО на базі санаторію «Остреч».
Санаторій, який знаходиться в урочищі Остреч надає реабілітаційні послуги із санаторно-курортного лікування та послуги із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції.

Під час зустрічі інтегратор розповіла про Менcький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, послуги які він надає, категорію громадян які мають право на послуги «безкоштовного адвоката». Звернула увагу, що дія закону поширюється також і на учасників АТО та членів сімей загиблих учасників бойових дій.
Результатом зустрічі є домовленість про виступ представників Менського МЦ перед учасникам антитерористичної операції, які відпочивають в «Остречі», щодо роз’яснення Закон України “Про безоплатну правову допомогу” та про сам Менський МЦ.