назад

Менським МЦ здійснено виїзне інформування жителів Менського району

15111513 листопада 2015 року начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Андрій Лук’яненко спільно з волонтером , членом громадської організації «МЕНСЬКА СОТНЯ» та юристом Валентином Дорошенком здійснили виїзне інформування жителів Менського району щодо роботи Менського МЦ.

Під час інформування жителям сіл Дягова, Чапаївка, Волосківці, Феськівка, Данилівка було роз’ясненне поняття безоплатної вторинної правової допомоги, хто її надає та де можна її отримати. На всі запитання щодо роботи центру , послуг, які він надає громадянам було надано відповіді і залишено буклети та флаєра з інформацією.
Також Андрій Лук’яненко та Валентин Дорошенко відвідали сільські ради, особисто познайомились із працівниками, розповіли про роботу Менського місцевого центру та залишили важливу інформацію про діяльність центру, його місцезнаходження та графік роботи. В сільських радах залишена друкована інформація для розповсюдження серед жителів громади, які не змогли поспілкуватись з працівниками центру.
Нагадуємо, що спільний виїзд та проведена робота є результатом підписаного Меморандуму між Менським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та громадською організацією «МЕНСЬКА СОТНЯ»151115 1