назад
28.04.12

Мін’юст вітає ініціативу Асоціації правників України

Асоціація правників України (АПУ) за ініціативи юридичної фірми «Астерс» та за участі Ліги студентів АПУ розпочинає масштабний про боно проект «Підтримаємо юридичні клініки разом».

Мета проекту – залучити якомога більше юридичних фірм та адвокатських об’єднань до формування ефективної системи надання безоплатної правової допомоги, зокрема, шляхом підтримки діяльності юридичних клінік по всій країні.

У межах співробітництва юридичні клініки отримають додаткові матеріально-технічні ресурси, а юристи ЮФ «Астерс» надаватимуть консультативну допомогу у роботі зі зверненнями громадян.

Окрім того, планується проведення низки освітніх заходів за участі членів Асоціації правників України, направлених на підвищення рівня знань студентів, які беруть участь у роботі юридичних клінік.

Міністерство юстиції вітає ініціативу Асоціації правників України та закликає юридичні фірми та адвокатські об’єднання долучитися до роботи юридичних клінік та зробити свій вклад у розвиток системи безоплатної правової допомоги в нашій країні.