назад

Місце проживання різне. Проблеми – однакові

151106 11Соціально незахищені верстви населення – категорія надзвичайно вразлива. Негаразди, які переживає держава, вони відчувають на собі і реагують на погіршення соціальних стандартів досить боляче. Безумовно, вони потребують допомоги з багатьох питань, які щедро роздає сьогодення. Матеріальне забезпечення більшості з них не дозволяє звертатися за допомогою до приватних юристів та адвокатів.

05 листопада 2015 року до Охтирського міського територіального центру на зустріч з соціальними працівниками, які обслуговують одиноких та непрацездатних громадян, завітали директор Охтирського місцевого центру Козир Тамара та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з громадянами Лобовньова Анна. Вони розповіли про спектр послуг, які надає центр, категорії клієнтів, які мають право на отримання послуг адвоката.

У своєму виступі Козир Тамара звернула увагу на те, що працівники місцевого центру та територіального центру працюють з соціально вразливими категоріями людей. Успішність роботи обох установ значною мірою залежить від координації роботи.

На сторінках газети ми розповіли про роботу центру з надання безоплатної правової допомоги в Охтирці. Як бачимо, територія проживання різна, але проблеми в пересічних громадян України спільні.

Нагадуємо, що 11 листопада в приміщенні Великописарівської селищної ради о 9-30 відбудеться прийом громадян фахівцями Охтирського місцевого центру з надання та об 11-00 зустріч з особами, зареєстрованими у Великописарівському районному центрі зайнятості та спеціалістами цієї установи.