назад

Моніторинг роботи Житомирського місцевого центру з надання БВПД

Mon38 грудня моніторингова група у складі представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко, головний спеціаліст відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Наталя Ярошенко здійснили виїзний моніторинг роботи Житомирського місцевого центру з надання БВПД.

Під час візиту до Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги моніторингова група обговорила з фахівцями місцевого центру ряд питань, пов’язаних із організацією надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, процедуру порядку реєстрації, опрацювання та оплати актів надання БВПД. Також акцентували увагу на роботі відділів: представництва, ведення організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу.

Mon6
Начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко проводила моніторинг відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами.

Mon1Mon2

Кадрові питання і правильність оформлення відповідної документації детально вивчила головний спеціаліст відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Наталія Ярошенко.