назад

На Харківщині провели захід для потенційних волонтерів БПД

«Волонтер безоплатної правової допомоги» – проєкт, який успішно втілюється вже півтора року. У лавах помічників системи БПД – викладачі вишів і шкіл, журналісти, студенти… Зараз, як ніколи, потрібні зацікавлені у співпраці з правниками люди.
Щоб поінформувати про існування такого проєкту та запросити до співпраці потенційних волонтерів, Регіональний центр провів захід, до якого виявили цікавість і були присутні 90 осіб. 
Директор Регіонального центру з надання БВПД у Луганській та Харківській областях Анатолій Бородавка поінформував про систему БПД загалом, а також розповів, хто такий волонтер безоплатної правової допомоги, як ним стати, та запросив долучатися до цієї корисної справи.
До ефіру також підключився успішно працюючий як волонтер БПД майже з перших днів проєкту доцент Національного аерокосмічного університету «ХАІ» Артем Голубов. Він розповів про свій досвід роботи волонтера, а також про деякі труднощі, які чатували на нього на цьому шляху.
Великою частиною аудиторії, присутньої на заході, були студенти. Як відбувається співпраця із системою БПД тих, хто навчається, повідомив керівник юридичної клініки Національного юридичного університету Віктор Янишен.
Спікери також дали відповіді присутнім на їх запитання.