назад
23.11.15

На Кіровоградщині успішно завершилися каскадні тренінги

PA26000719 — 20 листопада 2015 року  у м. Олександрія в готелі “Сапфір”,  відбулись каскадні тренінги для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на території міст Олександрії, Знам”янки, Світловодська, Олександрійського, Знам”янського, Світловодського, Онуфріївського, Петрівського та Олександрівського районів на тему: “Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій”.

Каскадні тренінги організовані Координаційним центром з надання правової допомоги, Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області, Кіровоградського відокремленого підрозділу  ГО “Всеукраїнське об”єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу”, тренерами-модераторами В.Буряком, А.Бевз, О.Сьорою за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Під час тренінгів адвокати отримали можливість вдосконалити свої знання та обмінятися досвідом. Навчальний процес супроводжувався аудіовізуальними матеріалами, кожного адвоката було забезпечено Методичними матеріалами.

За підсумками каскадних тренінгів, адвокати Кіровоградщини, які взяли участь у підвищенні кваліфікації,  отримають сертифікати.

P2180043

PA260002

PA260071

PA270084