назад

На Рівненщині відбувся каскадний тренінг для адвокатів

tit

З метою організації обміну досвідом та підвищення кваліфікації адвокатів, які надають БВПД, 06 та 07 листопада 2015 року у приміщенні Рівненського інституту КУП НАН України відбувся каскадний тренінг для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тему Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових дій). Каскадні тренінги проводятьсяна виконання організації обміну досвідом та підвищення кваліфікації адвокатів, що здійснюється Координаційним центром надання правової допомоги спільно з ВГО “Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу”, за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки.

Із вступним словом до учасників заходу звернувся директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Василь Овдіюк та побажав усім учасникам плідної роботи.

Модераторами каскадного тренінгу стали адвокати Віталій Микитенко та Оксана Барилюк, прокурор Військової прокуратури Рівненського гарнізону Сергій Штефусь, регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини В’ячеслав Свірець та прокурор Прокуратури Рівненської області Олександр Станкевич.

У тренінгу прийняли участь близько 60 адвокатів, які отримали необхідні роздаткові та робочі матеріали за тематикою заходу. Каскадний тренінг пройшов у теплій та доброзичливій обстановці, адвокати проявили інтерес до тем та активність при їх обговоренні. При завершенні тренінгу адвокати подякували організаторам та тренерам гучними оплесками.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/kaskadt{/gallery}