назад

На робочій нараді Шосткинським місцевим центром підведено підсумки роботи за місяць

150804 0103 серпня 2015 року директором місцевого центру Миколою Гудімою проведено чергову робочу нараду, на якій були підведені підсумки та проаналізовано показники діяльності роботи Шосткинського місцевого центру за місяць. Також було розглянуто питання виконавської дисципліни.

Про звітні показники роботи місцевого центру за минулий місяць доповіла Катерина Мирошниченко, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами. Загальна кількість клієнтів місцевого центру склала – 41 особа.  Здебільшого до центру звертались жінки – 25 осіб, чоловіки – 16. За результатами звернення працівниками центру надані роз’яснення та консультації 34 особам, 2 особи – спрямовано до організацій, з якими центром налагоджено співпрацю для надання первинної правової допомоги, 5 особам видано доручення про призначення адвоката, одне – скасоване за бажанням клієнта.

За джерелом отримання інформації про роботу центра дізналися: з телебачення – 22 особи, радіо – 5, газет – 4, інтернету – 4, за рекомендаціями іншої особи – 2, направлені з недержавних організацій – 1, направлені з органів державної влади – 2, інші – 1. За категорією звернень переважають питання, які охоплюють соціальні, житлові, сімейні, спадкові, трудові та інші цивільні відносини. Головний спеціаліст цього ж відділу Ганна Савченко повідомила, що всі контрольні документи виконано і направлено до регіонального центру своєчасно.150804 02

Про роботу за минулий місяць із засобами масової інформації та періодичність надання інформації щодо діяльності центру, розповіла головний спеціаліст Ольга Правосуд.

Головний спеціаліст Павло Єлькін розповів, що від адвокатів, які надають БВПД прийнято 52 акта про виконання ними доручень, виданих регіональним центром. Він також зазначив, що на сьогоднішній день  правовий захист та представництво інтересів у судах клієнтів Шосткинського центру забезпечують 11 адвокатів, які пройшли конкурс з відбору адвокатів та включені до Реєстру адвокатів.  Адвокати надають безоплатну вторинну правову допомогу у цивільному та адміністративному процесах населенню у 6 районах Сумської області –  Шосткинському, Кролевецькому, Ямпільському, Середино-Будському, Глухівському та Путивльському.