назад

На святкуванні Всеукраїнського фестивалю льону інтегратор Коростенського місцевого центру роздавала буклети та розповідала про відкриття бюро правової допомоги

31.08.2106 - inform K 2
31.08.2106 - inform K 4

27 серпня інтегратор Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Сергієнко провела інформаційну кампанію під час святкування Всеукраїнського фестивалю льону у с. Стремигород, Коростенського району. На заході були присутні представники міністерств, Житомирської ОДА, Коростенської РДА, районних рад, голови сільських рад, представники громадських організацій, аграрії, а також мешканці не лише Коростенського району, а й інших міст та областей.

Користуючись нагодою Оксана Сергієнко поспілкувалась із присутніми головами сільських рад та обговорила необхідність в роботі мобільних, дистанційних консультаційних пунктів. Також проінформувала про відкриття бюро правової допомоги у смт. Лугини, Народичі, Хорошів (Володарськ-Волинський), містах Малин та Овруч, роз’яснила значення бюро в системі БПД, їх роль для громадян та першочергові завдання, що поставатимуть перед працівниками бюро та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час розмови з громадянами, юристами підприємств та установ інтегратор роздала буклети з роз’ясненнями що таке безоплатна вторинна правова допомога та індивідуально пояснила куди звертатися, щоб отримати таку допомогу.
Багатьох цікавило питання чи можуть громадяни, які проживають на території інших регіонів Житомирської області звернутись до Коростенського місцевого центру за консультацією.

«Громадяни, які потребують безоплатної вторинної правової допомоги можуть звернутися до Новоград-Волинського, Бердичівського, Житомирського місцевих центрів. На інформаційних буклетах зазначена адреса центрів, міста та райони, які вони обслуговують», – зазначила Оксана Сергієнко.  

31.08.2106 - inform K 1 31.08.2106 - inform K 5