назад

Налагодження співпраці для покращення захисту прав дітей

pravzh

З метою налагодження співпраці між Сарненським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Сарненським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 23 липня 2015 року відбулась робоча зустріч між начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Лідією Овдіюк та в.о. директора Сарненського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світланою Наумець.

Учасники зустрічі обговорили питання взаємодії Сарненського МЦ з РЦ СССДМ щодо роботи з особами, які мають право на отримання правової допомоги, співпрацю з питань надання безоплатної первинної правової допомоги, порядок звернення, а також специфіку надання вторинної правової допомоги соціально незахищеними категоріями громадян.

По завершенню зустрічі представником Сарненського МЦ з НБВПД передано друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає місцевий центри, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

Окрім того, відтепер громадяни мають змогу ознайомитись із необхідною інформацією про отримання безоплатної вторинної правової допомоги на стенді Сарненського РЦ СССДМ, або ж звернутись до Сарненського МЦ з НБВПД.