назад

Налагодження співпраці

   foto 1VV MC Сьогодні, 12 серпня 2015 в управлінні соціального захисту населення Володимир-Волинського міськвиконкому відбулася робоча нарада, у якій взяли участь директор Володимир-Волинського місцевого центру Смолярчук Наталія Степанівна та начальник відділу взає’модії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Слащук Степан Миколайович.

foto 2VV MC

На нараді представники центру ознайомили працівників управління з діяльністю центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, з порядком роботи, механізмом вирішення звернень громадян та як забезпечується якість роботи адвокатів, що надають безоплатну правову допомогу. Також акцентувалася увага на категорію громадян, які можуть скористатися послугами центру. Разом з тим було підняте питання про організацію подальшої співпраці, координації спільної роботи.

foto 1VV MCУчасники наради висловили пропозиції стосовно підписання угоди про співпрацю між Володимир-Волинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та управлінням соціального захисту населення виконкому Володимир-Волинської міської ради.