назад

Нарада представника Кам’янець-Подільcького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги із сільськими та селищними головами Чемеровеччини

DSC 0195     02 вересня 2015 року відбулася нарада із сільськими та селищними головами Чемеровеччини.

     На нараду були запрошені начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники районних служб, в тому числі начальник відділу взаємодії з суб`єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Кам’янець-Подільcького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Гуменюк Олександр Миколайович.

     Інтегратор місцевого центру ознайомив присутніх з інформацією про систему надання безоплатної правової допомоги, особливостями норм Закону України «Про безоплатну правову допомогу», звернув увагу на категорії осіб, які мають право на таку допомогу, роз`яснив порядок звернення до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Олександр Миколайович закликав голів територіальних громад до активнішої співпраці в наданні правової допомоги громадянам.  

     По завершеню заходу  всім представникам територіальних громад Чемеровеччини було роздано буклети та плакати із контактною та іншою інформацією щодо надання безоплатної правової допомоги. 

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/03.09.2015{/gallery}