назад

0DSCN16612

11 вересня 2015 р. Ірина Хондогій, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області  провела робочу нараду з працівниками  відділів взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги місцевих центрів області – «інтеграторами».

«Інтегратори» поділились своїми враженнями та практичними напрацюваннями, важливими для подальшої роботи, які вони отримали під час триденного навчального семінару,  що проходив з 7 по 9 вересня 2015 року в м. Києві. 

1DSCN16692На нараду запрошено в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Тетяну Вовк для обговорення  плану подальшої співпраці з управлінням юстиції щодо  надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги; організації інформування населення щодо  умов  та порядку отримання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальних провадженнях, а також у цивільних та адміністративних справах.

Значна увага була приділена активізації роботи по залученню адвокатів Тернопільської області до участі у 8-ому конкурсі з відбору адвокатів.