назад

Навчання головних бухгалтерів та працівників, які займаються розрахунками адвокатів

150706 106 липня 2015 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області під керівництвом Олени Демченко, директора регіонального центру разом з Євгенією Ведрушкіною, головним бухгалтером, Валентиною Волобуєвою, заступником начальника відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів, Юлією Рак, заступником начальника відділу фінансів, контрактно – договірної роботи та бухгалтерського облік та Юлією Омельченко, головним спеціалістом цього відділу було проведено навчання для головних бухгалтерів, працівників відділів роботи з адвокати та попередньої роботи з клієнтами. Зокрема, на навчанні була присутня Тамара Козир, директор Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

З метою кращого усвоювання слухачами великої кількості нового матеріалу, було заплановано навчання з двух частин. Перша – теоретична та практична лекції, друга частина проведена у форматі запитання – відповідь.

Розпочато даний захід з вступного слова Олени Демченко, яка наголосила, що із створенням нових місцевих центрів проведення навчання є необіхідним та важливим у розбудові системи безоплатної правової допомоги, адже оплата по відшкодуванню витрат адвокатів відбувається тільки за рахунок держави.

У ході навчання були чітко роз’яснені питання щодо правильного оформлення документів до сплати відшкодування витрат адвокатів, обговорені теоретичні питання  та показано практично складні та цікаві справи для обрахунку, пояснені та обговорені н’юанси, які стосуються бухгалтерської звітності у цілому.

На прикінці, слухачами заходу були задані питання та отримані вичерпні відповіді на них.

Всі матеріали, використані під час лекції надані співробітникам центрів в електронному вигляді.

150706 11 

150706 12 

150706 13