назад

Новації у процесуальному законодавстві України: у Житомирі провели навчальний семінар


NS209 лютого у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області пройшов навчальний семінар «Новели цивільно-процесуального законодавства» для працівників відділу представництва місцевих центрів та бюро правової допомоги. Про законодавчі новації присутнім розповіли заступник директора Регіонального центра з надання БВПД Наталія Радушинська та начальник відділу забезпечення якості надання правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Тимур Кашапов.

Наталія Радушинська акцентувала увагу присутніх на актуальності заходу у зв’язку з наявністю гострої необхідності у вивченні та обговоренні концептуальних засад новел процесуального законодавства України, задля належного практичного застосування в діяльності центрів.
Учасникам семінару обговорили питання представництва в судовому процесі, відкриття провадження у справі, перелік документів по суті справи та інші процесуальні документи, особливості розгляду справ в порядку загального та спрощеного провадження.

NS1
Тимур Кашапов надав практичні рекомендації щодо вирішення проблем, які виникають у роботі працівників місцевих центрів та бюро правової допомоги при підготовці справи до судового розгляду у зв’язку із змінами у законодавстві. Про актуальність теми свідчить велика кількість запитань, на які були надані ґрунтовні відповіді.