назад

Новини від Першого миколаївського місцевого центру

{module stat4} 19.08.2015 року Перший миколаївський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги (Перший ММЦ з НБВПД) прийняв участь у інструктивно-методичній нараді з заступниками директорів загальноосвітніх навчальних закладів міста Миколаєва.

Перед заступниками директорів з виховної роботи виступила Вікторія Царьова, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Першого ММЦ з НБВПД.

DSC00300

У своєму виступі Вікторія Царьова детально розповіла  про види правових послуг, які надаються спеціалістами Першого ММЦ з НБВПД, про порядок надання соціальних послуг та зосередила увагу присутніх на необхідності надання допомоги для особливо вразливих категорій осіб, таких як: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, безпритульні діти, діти, які можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї. Було відмічено, що разом із зверненням про надання безоплатної вторинної правової допомоги особа повинна надати документи, що підтверджують її належність до однієї з категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Крім того, висвітлено питання юрисдикції Центру, відмічено що мешканці Березанського, Миколаївського, Новоодеського, Очаківського районів, м. Очаків, Заводського та Центрального районів м. Миколаєва можуть звертатися до Першого миколаївського місцевого центру з питань надання безоплатної вторинної правової допомоги аби скористатися послугами адвокатів для представництва своїх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах.