назад

Обмін досвідом: фахівці регіонального центру побували у Вінниці, Чернігові, Ужгороді та Рівному

vinnytsya1     Візити до колег з інших областей — чудова нагода не лише ознайомитися з організацією роботи у інших центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги, отримати нові знання та досвід, презентувати власні напрацювання, але й можливість познайомитися з іншими співробітниками системи безоплатної правової допомоги, налагодити дружні взаємини.

     Тож, побувавши у інших регіональних центрах, працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області насамперед здобули нових друзів, які завжди готові поділитися знаннями та здобутками для досягнення спільної мети.

     Вінниця. 11—13 жовтня 2017 р. Досвід переймали директорка Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Наталія Стьопіна та начальниця відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Ольга Чорна.

vinnytsya2vinnytsya3vinnytsya4       Чернігів. 1921 жовтня 2017 р. Досвід переймали головний бухгалтер регіонального центру Наталія Купцова та головний спеціаліст відділу інфраструктури Олег Ісаєв.

     Олег Ісаєв: “Обмін досвідом — це можливість позайомитись із колегами, задати питання більш досвідченим керівникам підрозділів, дізнатися про можливі проблеми та запобігти їм у власній роботі. Такі подорожі укріплюють взаємини між регіональними центрами і дозволяють обрати найефективніші методи діяльності для кожного відділу, а значить, підвищити якість роботи”.

IMG ebb902b3e7630b1dab8c0c66f7276f07 VIMG 246b32dd04a323ebbb62ab3a29145168 V

         Ужгород. 1—4 листопада 2017 р. Досвід переймали начальниця відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Оксана Горобець та начальниця відділу Марина Кулабіна.

uzhhoroduzhhorod2uzhhorod4uzhhorod6uzhhorod8

     Рівне. 9 листопада 2017 року. Досвід переймали начальниця відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Ольга Чорна і начальниця відділу комунікацій і забезпечення доступу до публічної інформації Оксана Банкова.

     Ольга Чорна: “Такі поїздки дійсно важливі. Саме обмін думками, нестандартними рішеннями, які виробили в кожному окремому центрі, сприяє глибокому аналізу власної роботи. Замислюєшся, а чи дійсно використовуєш свій потенціал для реалізації поставлених завдань, що можна змінити, вдосконалити. Враження від візиту до Рівного тільки позитивні. Ми побачили центр, де кожен на своєму місці, кожен працює на команду і всі разом намагаються вдосконалюватися, вносити новизну в щоденну роботу. 

     Але головний висновок, який усі ми зробили після поїздок, можна висловити усім знайомою істиною — як би добре не було в гостях, та вдома краще: нам комфортно працювати саме в цьому місті, в цій команді, наші колеги — справжні професіонали, разом ми — сила!”

Rivne1Rivne2Rivne3Rivne4Rivne5