назад

Обмін досвідом із колегами Сумського місцевого центру

 150813 0112 серпня 2015 року фахівці Шосткинського місцевого центру, а саме: директор Микола Гудіма, головний бухгалтер Олена Гоголь, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Катерина Мирошниченко, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ольга Правосуд та головний спеціаліст відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Ганна Савченко завітали з дружнім візитом на навчання до своїх колег Сумського місцевого центру. 

Метою зустрічі стало перейняття позитивного досвіду, адже сумчанами вже зроблено вагомі кроки щодо реалізації державного соціального проекту.

150813 02    Під час зустрічі директор Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Трошечко розповіла про перспективні напрямки роботи, що пов’язані з реформами у безоплатній правовій допомозі та впровадженні новел. Також, керівник центру зауважила, що важливо підтримувати добросусідські взаємини між центрами та впроваджувати кращі ініціативи одне одного у роботу, а без таких зустрічей, коли в колі професіоналів відбувається обмін думками, пропозиціями, неможливо будувати роботу на перспективу.

150813 03Працівники Шосткинського місцевого центру ознайомилися з роботою відділів своїх колег, з якими обговорили проблемні питання, що виникають під час роботи. 150813 04Колеги поділилися досвідом та обмінялися особливостями організації роботи, обговорили питання організації діловодства, формування мережі партнерів та інші, з метою покращення доступу громадян до безоплатної правової допомоги. Загалом, зустріч із сумськими колегами була насиченою, цікавою і дуже продуктивною. У цей же день у приміщенні Сумського місцевого центру директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оленою Демченко проведено оперативну нараду.

150813 05

150813 06