назад

Пробація – це прогресивний “інструмент” виправлення правопорушників, який працює ефективно лише за умови розуміння та підтримки громади. Це виховання, проте офіцери пробації-агенти змін.

7 лютого було проведено круглий стіл, на якому представники  Державної установи “Центр пробації» в Запорізькій області поділились своїми успіхами і прагненнями на майбутнє.  У заході прийняли участь  начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України у Запорізькій області,  директор Регіонального центру з надання БВПД у Донецькій та Запорізькій областях, керівник ГО “Егіда-Запоріжжя”, ГО “Мережа 100 % життя. Запоріжжя”, філії “Міжнародна антинаркотична асоціація”, представник БФ “Карітас Запоріжжя”.

Розпочав захід начальник філії Державної установи “Центр пробації» в Запорізькій області Вадим Книш, який подякував партнерам та вручив відзнаки за співпрацю, серед яких була відзнака Регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях. Павло Наливайко подякував за відзнаку і завірив, що тісна співпраця між «Центром пробіції» та Регіональним центром буде неодмінно продовжуватись.  Ірина Федорець, заступник начальника філії Державної установи “Центр пробації» в Запорізькій області, доповідала присутнім про види пробації, окремо розповіла про досудову, наглядову і пенетенціарну пробацію.