назад
08.11.13

Оновлено! Відбулися тренінги, присвячені питанням психології допиту

Animation0811136 грудня 2013 року у Херсоні відбувся черговий тренінг «Психологія допиту» для адвокатів Херсонської області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.
Адвокатом-тренером виступив Бондар Володимир Борисович.


Попередні тренінги відбулися у Сумах та Чернігові 4 грудня.
Під час тренінгів учасники переглянули навчальний фільм, розглянули та обговорили навчальні тренінгові ситуації, а тренери надали відповіді на запитання адвокатів. Участь у тренінгах взяли 20 адвокатів із Сумської області та 30 адвокатів з Чернігівської області.

Тренінги провели адвокати-тренери Олена Сомок, Володимир Кухта та Микола Росомаха.


30 листопада тренінг “Психологія допиту” відбувся у місті Сімферополі для адвокатів Автономної Республіки Крим, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на остійній основі за контрактом. Участь утренінгу взяв 21 адвокат.


 

15 листопада  у місті Ужгороді відбувся тренінг «Психологія допиту». Під час тренінгу адвокати-тренери Оксана Андрейкович та Олександр Резуненко виступили з презентацією. Також учасники тренінгу вирішували практичні завдання на тему «Допит».


8 листопада  у місті Києві відбувся тренінг на тему «Психологія допиту» – перший із серії запланованих, – організований Київським міським центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час проведення тренінгу учасники розглянули питання засобів управління, психології допиту та психологічних портретів. Крім того, адвокати взяли участь у рольовій грі «Допит».

Модераторами тренінгу виступили адвокати-тренери/ модератори з обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, міста Києва – Олександр Байдик, Сергій Вилков, Катерина Войтенко, Наталія Дорошенко та Ігор Свєтлічний.

Зі вступним словом на тренінгу також виступила директор Київського міського центру з надання безоплатної правової допомоги Оксана Василяка.


 

8 листопада у місті Луцьку відбувся тренінг на тему « Психологія допиту свідка в суді». У тренінгу взяв участь 21 адвокат з Волинській області, які надають безоплатну правову допомогу.

Адвокатом-модератором виступив Віталій Єлов.

Також 8 листопада 2013 року відбувся тренінг «Психологія допиту» у місті Вінниці.

Під час проведення тренінгу учасники розглянули питання особливостей проведення прямого та перехресного допиту, його психологічні аспекти, вплив темпераменту людини на тактику і стратегію допиту.

В тренінгу взяли участь 28 адвокатів. Адвокатом-тренером виступив Євген Лукашенко.