назад

Організація надання безоплатної правової допомоги учасникам АТО та членам їх сімей

150910 119 вересня 2015 року у приміщенні Головного територіального управління юстиції у Сумській області відбулася робоча зустріч з визначення спільних кроків, спрямованих на покращення доступу до безоплатної правової допомоги учасникам АКТО та членів їх сімей.

Участь у зустрічі взяли директор регіонального центру Олена Демченко та директор Сумського місцевого центру Валентина Трошечко, виконавчий директор Української фундації правової допомоги Микола Сіомакерівник Сумського відокремленого підрозділу ГО «Об’єднання адвокатів, які надають правову допомогу у Сумській області», адвокат – модератор системи безоплатної вторинної правової допомоги Олена Сомок, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів регіонального центру Валентина Волобуєва та керівники громадських організацій і рухів Сумської області.


Джерело: http://sumy.legalaid.gov.ua/ua/

Учасникам робочої зустрічі було презентовано проект «Мережа безоплатної правової допомоги військовослужбовцям, які берутьбрали участь в АТО».

Обговорювалося визначення формату співпраці обмін кращими практиками, інформаційно-роз’яснювальними матеріалами, тощо.

Запропоновано розглянути питання підписання Меморандуму про співпрацю між громадськими організаціями та регіональним центром впродовж місяця.

150910 12

150910 13