назад

Організовано мобільні пункти консультування у селах Балаклея та Костянтинівка

25 березня 2016 року було організовано та розпочато роботу мобільних пунктів консультування у с. Балаклея та Костянтинівка, Смілянського району.

Відтепер у мобільних пунктах консультування мешканці сіл будуть отримувати консультації та інформацію щодо принципів надання безоплатної вторинної правової допомоги, а для соціально незахищених категорій населення буде забезпечено доступ до безоплатної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесах для низки соціально незахищених категорій громадян та створювати рівний доступ таких громадян до правосуддя.

Це стало можливим за сприяння сільських голів: Шульги О.М. (с. Костянтинівка) та Ситніка Р.О. (с. Балаклея), їх розуміння у важливості функціонування мобільних пунктів консультування в цих населених пунктах, а також розширення мережі параюристів, серед яких тепер є юрист Балаклеївської сільської ради Чернаєнко І.Ю., який погодився долучитися до роботи з розширення безоплатної правової допомоги та стати провайдером правопросвітництва серед мешканців сіл.