назад

Переселенці, пенсіонери та учасники бойових дій отримали безоплатну правову допомогу в Оржиці

2015-11-26 10.57.28

В селищі Оржиця в четвер, 26 листопада 2015 року, працював мобільний консультаційний пункт. В приміщенні районного управління юстиції спільну роботу вели працівники Лубенського місцевого центру БВПД, районного управління юстиції на чолі із начальником Ніною Шульгою, завідувач юридичного сектору Юлія Колеснік та начальник служби у справах дітей Любов Алексеюк. 

За правовою допомогою звернулося 5 осіб, двоє з яких виявились внутрішньо переміщеними особами. В консультаційному пункті протягом двох годин поспіль юристи спільно знаходили відповіді та консультували громадян.

Інформацію про звернення кожного клієнта внесли до бази даних Лубенського місцевого центру. Дістався всім роздатковий матеріал з інформацією про Центр та систему БВПД.

“При необхідності громадянин може легко себе ідентифікувати, спілкуючись із Центром, адже базова інформація вже наявна. Це спрощує доступ громадянина до вторинної правової допомоги. Перевага роботи виїзних консультаційних пунктів в даній ситуації очевидна”, – коментує подію директор Лубенського місцевого центру Артем Россоха.