назад

Перший дніпропетровський місцевий центр з надання БВПД провів виїзне консультування в Дніпропетровській центральній міській бібліотеці

IMG 509617 листопада 2015 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Микола Юрчук та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Вікторія Дубовенко Першого дніпропетровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь у виїзному консультуванні з правових питань мешканців Дніпропетровська, яке проводиться спеціалістами Дніпропетровського міського управління юстиції щовівторка та щочетверга з 10.00 до 16.00 в Дніпропетровській центральній міській бібліотеці за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Леніна, б. 23.

Спільно з провідним спеціалістом Самарського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Дніпропетровського міського управління юстиції Ольгою Ніколаєнко проведено консультування мешканців Дніпропетровська, яким була необхідна правова допомога.

Найчастіше громадяни зверталися з питаннями, що стосуються сімейного, спадкового права та соціального забезпечення. Під час консультування надані роз’яснення з проблемних питань по суті та проінформовано щодо можливості отримати правову допомогу від кваліфікованих адвокатів за державний кошт.

Всім відвідувачам були надані інформаційні буклети, в яких міститься інформація щодо категорій громадян, які мають право на безоплатну правову допомогу, та адреси місцевих центрів з надання БВПД у Дніпропетровській області.

IMG 5094

IMG 5088