назад

Перший полтавський місцевий центр з надання БВПД налагодив співпрацю з Полтавським районним управлінням юстиції та Полтавською районною державною нотаріальною конторою

IMG 20150819 142057

19.08.2015 року начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД Тетяною Анатоліївною Ражик проведено робочу зустріч з начальником Полтавського районного управління юстиції Дикань Аллою Іванівною та керівниками структурних підрозділів. Під час зустрічі Тетяною Ражик були оголошені основні принципи роботи місцевого центру, територія, на яку поширюється діяльність Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД, категорії осіб, які мають право на надання вторинної правової допомоги та ін. Також було відзначено, що послуги з надання безоплатної вторинної правової допомоги для осіб є абсолютно безкоштовними, хоча такі послуги не є безкоштовними для адвоката, який надає вторинну правову допомогу. Така правова допомога оплачується адвокату Державою.

 

В ході зустрічі Аллою Іванівною Дикань було зазначено про необхідність надання послуг мало захищеним верствам населення, через Місцевий центрами з надання БВПД.

По закінченню учасники робочої зустрічі домовились про постійну та тісну співпрацю.