назад

Підписано меморандум між Новоград-Волинський МЦ і Новоград-Волинським військовим комісаріатом

17.11.2015 memorandum Nov Vol 117 листопада 2015 року, у Новоград-Волинському військовому комісаріаті відбулася робоча зустріч директора Новоград-Волинського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Петра Пелешка та Новоград-Волинського військового комісара підполковника Сергія Канюки. Обговорювалися питання правового захисту військовослужбовців – учасників АТО, можливості більш тісної співпраці в цьому напрямку.

Начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги місцевого центру Віталієм Радзивілом в ході цієї зустрічі, в тому числі з секретарями селищних рад Новоград-Волинського району, що прибули до військомату, було зазначено, що надання безоплатної вторинної правової допомоги – це масштабний соціальний проект, важливим елементом якого є рівний доступ до правосуддя усіх громадян, незалежно від рівня доходів. Тож малозабезпечені громадяни, пенсіонери, інваліди, учасники АТО, діти-сироти і цілий ряд інших осіб зможуть отримати безоплатну адвокатську допомогу в цивільних та адміністративних справах.

За результатами зустрічі підготовлено відповідний меморандум, метою якого є співпраця і консолідація зусиль сторін, спрямованих на сприяння по наданню правової допомоги в інтересах осіб, які її потребують, а також забезпечення доступу до правової допомоги.

17.11.2015 memorandum Nov Vol 2

17.11.2015 memorandum Nov Vol 3