назад

Підписано меморандум з Шосткинским міськрайонним управлінням юстиції

150819 1119 серпня 2015 року відбулася зустріч директора Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Миколи Гудіми з виконуючим обов’язки начальника Шосткинського міськрайонного управління юстиції Зацаринною Юлією, під час якої обговорювалися питання взаємодії суб’єктів надання безоплатної первинної правової допомоги відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.

З метою розширення можливостей отримання безоплатної правової допомоги незахищеними верствами населення міста Шостки та Шосткинського району у цивільних та адміністративних справах керівники установ підписали Меморандум про співрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги. 

Відповідно до даного Меморандуму, сторонами визначено механізм взаємодії між Шосткинським місцевим центром і громадською приймальнею Шосткинського міськрайонного управління юстиції для надання громадянам якісних правових послуг. У подальшому планується розширення системи надання безоплатної правової допомоги в м. Шостка та Шосткинському районі.