назад

Підписано меморандуми про співпрацю між Роздільнянським місцевим центром з надання БВПД та Великомихайлівською районною державною адміністрацією і Великомихайлівською селищною радою

       04 листопада 2015 року відбулися робочі зустрічі директора Роздільнянського місцевого центру з надання БВПД Вадима Твердохліба з головою Великомихайлівської районної державної адміністрації Володимиром Слідзюком та головою Великомихайлівської селищної ради Тетяною Жарською.

Під час зустрічей обговорювалися питання щодо належного забезпечення права на безоплатну правову допомогу населення на території громади.
Сторони дійшли згоди щодо об’єднання зусиль, спрямованих на розвиток безоплатної правової допомоги та закріпили це підписанням меморандумів про співпрацю.

0511

05112

Основними напрямами співпраці є:
– взаємодія щодо реалізації права осіб на отримання безоплатної первинної та безоплатної вторинної правової допомоги;
– організація спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу шляхом проведення конференцій, семінарів, круглих столів, зустрічей та інших заходів;
– розроблення та реалізація спільних проектів, програм, спрямованих на утвердження верховенства права та посилення гарантій прав і свобод людини.
Також, у громадській приймальні Великомихайлівської селищної ради був проведений виїзний прийом громадян. Головним спеціалістом
відділу попередньої роботи з клієнтами Олександром Лавриком прийнято 4 особи, яким надана консультація щодо роботи центру, категорій осіб, які мають право на БВПД та переліку необхідних документів для звернення.