назад

Підписано угоду про співпрацю між Лубенським центром БВПД та Оржицькою райдержадміністрацією

2015-08-20 14.22.50

Директор Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Артем Россоха та начальник відділу взаємодії із суб’єктами надання первинної правової допомоги Максим Паляниця під час робочого візиту до Оржиці провели зустріч із головою Оржицької райдержадміністрації Віктором Симоненком, першим заступником голови РДА Володимиром Козиною та головою Оржицької райради Володимиром Карловим.

Під час зустрічі керівник Лубенського центру Артем Россоха детально пояснив про діяльність системи БВПД в Україні в цілому та, зокрема, в Полтавській області. Він акцентував увагу на перевагах, які містить діяльність центрів правової допомоги, зокрема на зменшенні соціальної напруги та вирівнюванні доступу громадян різних соціальних груп до правосуддя.

Керівник райради Володимир Карлов зауважив на актуальності візиту представників системи БВПД, адже до працівників райради вже звертались люди, які потребують саме вторинної правової допомоги.

Голова Оржицької РДА Віктор Симоненко дав доручення працівникам апарату адміністрації максимально розповсюдити інформацію про систему БВПД та Лубенський місцевий центр, використовуючи надані представниками центру інформаційні матеріали, та висловив впевненість в ефективності та результативності подальшої співпраці.

За результатами зустрічі між Лубенським центром та Оржицькою райдержадміністрацією укладено Угоду про сприяння в наданні та розвитку  надання безоплатної правової допомоги мешканцям Оржицького району.