назад

Підтримка Збройних сил України

Шановні адвокати Черкаської області,
що надають безоплатну правову допомогу ! 

 За ініціативою Координаційного центру з надання правової допомоги, колектив Черкаського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, як і колективи деяких інших регіональних центрів, долучився до благодійної акції “Підтримай українську армію” і перерахував кошти, у розмірі одноденного заробітку, на потреби медичного та матеріально-технічного забезпечення Збройних Сил України.
Держава максимально виконує фінансові зобов’язання перед адвокатами системи безоплатної правової допомоги навіть в умовах надзвичайно складної ситуації в країні.  Так, з початку року та станом на 31 серпня адвокатам виплачено майже 33 мільйони гривень за надання безоплатної вторинної правової допомоги, що складає 97,2 % зареєстрованих фінансових зобов’язань, у т.ч. по Черкаській області виплачено 1061000 грн., що складає майже 100 %.  
Шановні колеги, звертаємось до Вас з пропозицією долучитися до благодійної акції “Підтримай українську армію” і також перерахувати благодійний внесок у визначеному Вами розмірі на вказані нижче рахунки Міноборони України, відкриті у Державній казначейській службі України:

Одержувач: Міністерство оборони України,
код ЄДРПОУ: 00034022,
банк: Державна казначейська служба України, м. Київ,
код Банку МФО: 820172.
Реєстраційні рахунки:
31254307218611 – матеріально-технічне забезпечення,
31257304218611 – медичне забезпечення.

 Завчасно вдячні за Вашу небайдужу позицію у справі захисту Вітчизни

 Колектив Черкаського обласного
центру з надання безоплатної
вторинної правової допомоги