назад

Працівниками Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено робочу зустріч з адвокатами

IMG 4640     На виконання заходів, спрямованих на активізацію участі адвокатів у конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджених директором Координаційного центру з надання правової допомоги 09.09.2015, Хмельницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги 18 вересня 2015 року  у приміщенні громадської організації «Подільська правова ліга» проведено робочу зустріч з адвокатами.

     Зустріч розпочалася з вітального слова голови Хмельницької обласної громадської організації “Подільська правова ліга” Андрія Місяця.

     Директор Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Григорій Гоцький розповів присутнім про роботу Хмельницького місцевого центру.

     Начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Людмилою Адамчук презентовано матеріал щодо переваг участі адвоката у системі безоплатної правової допомоги.

     Начальник відділу правової роботи, правової освіти та реєстрації нормативно-правових актів Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Зоряна Олійник розповіла про порядок проведення конкурсу з відбору адвокатів.

     Активне обговорення викликало питання оплати роботи адвоката за надання безоплатної вторинної правової допомоги.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/18.09.2015_2{/gallery}