назад

Працівники місцевих центрів з надання БВПД Дніпропетровської області взяли участь у семінарі «Громадська організація як інструмент антикорупційного громадського контролю на місцевому рівні»

IMG 5255Протягом 27-29 листопада 2015 року в Дніпропетровську Центром Політичних Студій та Аналітики проходив п’ятий семінар на тему «Громадська організація як інструмент антикорупційного громадського контролю на місцевому рівні», учасниками якого стали співробітники центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дніпропетровщини.

 Інтегратор Першого дніпропетровського МЦ з надання БВПД Дубовенко Вікторія, начальник відділу по роботі з адвокатами Першого дніпропетровського МЦ з надання БВПД Ірина Мазана та інтегратор Павлоградського МЦ з надання БВПД Оксана Горностай успішно пройшли конкурс з відбору учасників семінару з понад 200 поданих заявок та були запрошені до участі у  навчальному заході.

Протягом трьох днів спікери «Школи громадського впливу» ділилися секретами успіху проведення адвокаційних кампаній, особливостями громадського контролю у сфері державних закупівель, основами фандрайзингу, PR та комунікацій зі ЗМІ та інш. Учасники семінару отримали унікальну можливість навчання в екстремальних умовах з підготовки та проведення  адвокаційної кампанії та прес-конференції.  За результатами  навчання учасники отримали відповідні Сертифікати.

 

Довідково: Центр  Політичних  Студій  та  Аналітики – це  ресурсно-аналітична організація,  заснована у 2007 році з метою об’єднання зусиль громадськості  задля розбудови в  Україні  громадянського суспільства, демократичних інститутів та дієвого місцевого самоврядування. Свої активності Центр спрямовує на дві основні цільові групи: органи влади та громадян й громади.

На органи влади спрямовані такі напрямки діяльності:

  • Підвищення прозорості та підзвітності органів влади;
  • Боротьба з корупцією;
  • Підвищення інституційної спроможності органів влади.

На громадян та громади орієнтовані такі напрямки діяльності:

  • Підвищення політичної культури та освіти;
  • Сприяння розвитку локальної демократії.
IMG 5263

IMG 5266