назад

Працівники Рівненського МЦ з НБВПД прийняли участь у роботі “мобільного соціального офісу”

1

01 жовтня поточного року, за участю фахівців Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольги Мазурець та Юрія Котка, а також працівників районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), управління соціального захисту населення Рівненської райдержадміністрації, відбувся виїзд “мобільного соціального офісу” у Шпанівську сільську раду. Однією із основних функцій такого заходу було надання безкоштовних правових послуг сільським мешканцям Рівненщини.

Під час прийому громадян спеціалісти місцевого центру надавали правові роз’яснення з різних галузей права. Найчастіше сільських мешканців цікавили юридичні консультації із соціального забезпечення, спадкового та земельного питання. Важливозазначити, що значна більшість мешканців цього району знали про роботу центру із засобів масової інформації, але із-за браком часу так і не змогли приїхати до міста Рівне для отримання правових послуг. По завершенню роботи “мобільного соціального офісу” місцеві жителі та голова Шпанівської сільської ради Микола Столярчук висловили слова вдячності за отримані безкоштовні юридичні консультації та сподівання у майбутньому продовжувати проводити такі заходи систематично.

Окрім того, представниками Рівненського МЦ з НБВПД здійснили “вуличне” інформування сільським жителям, роздаючи буклети з контактною інформацією, з метою ознайомлення їх про послуги Рівненського місцевого центру та про право на безоплатну правову допомогу.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/mobsoco{/gallery}