назад

Працівники Шепетівського місцевого центру відвідали з робочим візитом Білогірський район

image-80e1fbb0c995a8eafaba42db507616c01a2d1b6c67d94d95f09cbf384029f772-V     27 листопада 2015 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік здійснили черговий робочий візит до Білогірського району.

     У приміщенні Білогірського районного управління юстиції начальник відділу по роботі з клієнтами Святослав Футій провів виїзний прийом громадян. У цей день до виїзного консультативного пункту звернулось 5 громадян. В основному, громадяни зверталися із питаннями щодо вирішення трудових правовідносин, земельних спорів, опіки та отримання субсидій.

     Крім цього, начальник відділу по роботі з клієнтами Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік провели робочу зустріч із директором Білогірського районного центру зайнятості Ларисою Тищук. На даній зустрічі було вирішено здійснювати широкомасштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед безробітних, шляхом проведення зборів та семінарів щодо можливості отримання даною категорією осіб – безоплатної вторинної правової допомоги.

     Після зустрічі працівники Шепетівського місцевого центру прийняли участь у семінарі із безробітними громадянами, які перебувають на обліку у Білогірському районному центрі зайнятості, з метою інформування безробітних та присутніх право та можливості доступу до якісної безоплатної правової допомоги.

     З метою забезпечення вільного та рівного доступу малозабезпечених категорій громадян до безоплатної правової допомоги Святослав Футій розповів про напрями роботи Шепетівського місцевого центру, зупинився на роз’ясненні Закону України “Про безоплатну правову допомогу” в частині її надання соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, відповів на запитання учасників семінару стосовно порядку звернень громадян до місцевого центру.

     По завершенню заходу Юлією Школьнік роздано друковані матеріали із інформацією про послуги, які надає Шепетівський місцевий центр з надання БВПД, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

     Також, під час поїздки до смт. Білогір’я працівники Шепетівського місцевого центру провели вуличне інформування громадян про систему безоплатної правової допомоги. Серед громадян було поширено інформаційні листівки про діяльність Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та порядок її отримання.

{gallery}img/novyny/2015/november/30{/gallery}