назад

Працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжують здійснювати “вуличне” інформування громадян з метою доведення до відома інформацію про систему безоплатної вторинної правової допомоги

KBg6LmEkLGo     Так у період з 16.10.2015 по 17.10.2015 року біля приміщення Старокостянтинівської районної лікарні, автовокзалу та центрального ринку під час проведення інформаційної кампанії працівники розповідали громадянам про роботу Центру та роз’яснювали порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги, а також надавали контакті телефони та адресу Центру. Всім бажаючим були роздані інформаційні буклети з питань отримання безоплатної правової допомоги.

     Загалом працівниками було роздано інформаційного матеріалу понад 90 штук.

     Крім того 16.10.2015 року головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Грабчуком Є.І. та головним спеціалістом відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Росадою О.А. в приміщеннях Управління соціального захисту населення Старокостянтинівської міської ради, Управління соціального захисту населення Старокостянтинівської районної державної адміністрації, Старокостянтинівської міської ради, Старокостянтинівської районної ради, Старокостянтинівської районної державної адміністрації, КП “Тепловик” розміщено папки з інформацією для клієнтів, які звертаються до Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/19_2{/gallery}