назад
07.12.15

Працівники системи безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області відвідали IV Всеукраїнську науково-практичну конференцію на тему: «Актуальні правові та гуманітарно-економічні проблеми в період реформування демократичного суспільства»

DSC 036904 грудня 2015 року в приміщенні ПВНЗ «Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету» відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Актуальні правові та гуманітарно-економічні проблеми в період реформування демократичного суспільства».

Співорганізаторами конференції стали директор Інституту права ім. В.Сташиса Класичного приватного університету, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Т.А.Денисова, директор інституту журналістики і масової комунікації Класичного приватного університету доктор наук із соціальних комунікацій, професор О.В.Богуславський, директор інституту економіки Класичного приватного університету, доктор економічних наук, професор А.Г. Семенов, директор Кіровоградського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді О.В.Краснокутський, начальник територіального управління ДСА України в Кіровоградській області, заслужений юрист України Г.М.Дрок та директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградської обласної державої адміністрації О.В.Догаров.

         З вітальним словом до учасників конференції та гостей заходу виступили директор ПВНЗ «Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету» І.І.Литвин, заступник директора з навчально-методичної та наукової роботи – Г.Ю.Шаркова, начальник територіального управління ДСА України в Кіровоградській області Г.М.Дрок та директор Кіровоградського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, депутат Кіровоградської міської ради О.В. Краснокутський.

         Серед гостей заходу були і заступник начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області О.В.Нікітіна та заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги С.В.Березніченко.

         Учасниками конференції були висвітлені питання щодо досвіду та перспектив підготовки соціальних працівників в Україні, гарантій місцевого самоврядування, здійснено спробу проаналізувати статистику потенційних вбивць та розумного електорату в залі, наведено порівняльну характеристику парламентсько-президентської та президентсько-парламентської республіки та ін.


IMG 0373


DSC 0360