назад
04.03.12

Працівники Центру взяли участь у навчальному візиті до Литовської Республіки

З 29 лютого по 3 березня тривав організовний Міжнародним фондом «Відродження» навчальний візит до Литовської Республіки з метою ознайомлення із системою надання безоплатної правової допомоги, участь в якому взяли начальник відділу експертизи та нормопроектування Центру Олена Сінчук та головні спеціалісти цього відділу Наталія Марчук та Павло Корнієнко.

Під час візиту учасники ознайомились із системою надання безоплатної правової допомоги Литви, зокрема, з процедурою відбору адвокатів, системою оплати їхніх послуг, вивчили роль Литовської ради суддів у системі безоплатної правової допомоги, з’ясовали функції та правовий статус Ради правової допомоги.

Під час відвідання Служби правової допомоги Вільнюса та Литовської спілки адвокатів учасники також ознайомилися з практичним досвідом надання безоплатної правової допомоги.

Участь у візиті взяли також заступник начальника Головного управління юстиції у Хмельницькій області Оксана Хорошенюк, голова Правління Української Фундації правової допомоги Геннадій Токарєв, директор програми «Верховенство права» Міжнародного фонду «Відродження» Роман Романов, а також менеджер цієї програми Василина Яворська.