назад

Правопросвітницький захід у Лаврівському дитячому будинку «Рідний дім»

sambir zahid2Як можна захистити свої порушені права та як правильно і законно відстоювати особисті інтереси в різних життєвих ситуаціях? – таку правопросвітницьку бесіду із вихованцями Лаврівського дитячого будинку «Рідний дім» провели фахівці Старосамбірського бюро правової допомоги спільно з працівником служби пробації Аліною Сигерич 10 травня 2018 року.

Для вихованців дитячого будинку такі питання є надзвичайно актуальними, адже після закінчення школи вони самі змушені будуть захищати свої права та вміти це робити, а також знати куди можна звернутися у випадку, якщо у них виникнуть проблеми правового характеру.

Діти активно приймали участь в обговоренні.

Крім цього працівники бюро розповіли присутнім про діяльність системи безоплатної правової допомоги, поінформували про проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», метою якого є покращення обізнаності наших громадян про свої права та обов’язки.

Sambir zahid1

У приміщенні дитячого будинку також розмістили плакат «Знаю! Дію! Захищаю!» та розповсюдили інформаційні матеріали з актуальною правовою інформацією.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Самбірському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Самбір, вул. Мазепи, 13; тел.(03236) 6-06-54.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).