назад

Правова допомога у Черкасах стала ще доступнішою

З метою популяризації системи безоплатної правової допомоги Черкаським місцевим центром безоплатної вторинної правової допомоги протягом січня та лютого 2016 року опубліковано в засобах масової інформації обласного значення ряд статей про можливість незахищених категорій населення отримати професійні послуги адвоката за рахунок Держави.

Для жителів м. Черкаси доступнішою стала первинна правова допомога, зокрема, з питань захисту прав дітей, яку можна отримати в мобільному консультаційному пункті, відкритому Черкаським місцевим центром з надання БВПД за участі адвокатів, що надають безоплатну правову допомогу, на базі Служби у справах дітей Черкаської міської ради. Безкоштовні правові консультації надаються кваліфікованими спеціалістами кожної ІІ та ІV п’ятниці місяця з 14:00 до 16:00 год. за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170, каб. 212.

Ще один мобільний консультаційний пункт Черкаським місцевим центром з надання БВПД спільно з ГО “Волонтер Черкащини” відкрито на базі Центру реабілітації учасників АТО для військовослужбовців, що претендують на статус учасника АТО, що вже мають посвідчення учасника бойових дій та членів сімей загиблих.

Отримати безкоштовну консультацію з питань захисту соціальних пільг та гарантій можна в Центрі реабілітації учасників АТО, що знаходиться в КЗ “Черкаський обласний госпіталь для ветеранів війни” за адресою: м. Черкаси, вул. Ворошилова, 1, 6 поверх.

Більш детальну інформацію про можливість отримати безоплатну правову допомогу можна дізнатися за тел.: (0472) 32-46-76, або за єдиним телефоном безкоштовної гарячої телефонної лінії: 0-800-213-103.