назад

Правовий кінозал від системи БПД завітав до Галицинівської громади

Гендерна рівність – це не боротьба за права жінок і аж ніяк не приниження прав чоловіків! Це означає, що закон має захищати людину в незалежності від ознак статі. Це стало ключовим меседжем сьогоднішнього вечора в правовому кінозалі від системи БПД, черговий сеанс якого відбувся в клубі кіномистецтв “THE SAMe” Галицинівської громади.
Для спільного перегляду запропонували фільм “За статевою ознакою”, що розповідає історію молодої адвокатки Рут Гінзбург. Її історія стала Історією! Саме цій жінці вдалося подолати гендерні стереотипи не тільки в головах пересічних американців, а й у головах законодавців та суддів. Так, місіс Гінзбург вдалося домогтися змін до законодавства, яке розмежовувало права й обов’язки чоловіків та жінок.
Після перегляду на учасників чекали коментарі експертів. Цього разу коментували фільм директорка Регіональний центр з надання БВПД у Миколаївській області Наталія Гнатуша та інспектори зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Миколаївській області Юлія Яковенко, Олександр Федоров та Анна Хитько.
На завершення зустрічі учасники поділилися враженнями про фільм та висловили власні побажання для наступних сеансів, які ми зібрали у Massage-box та обов’язково врахуємо для наступних сеансів.

 

Більше фото на Facebook-сторінці Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області.