назад
16.12.14

Представник Координаційного центру бере участь у Міжнародній конференції у Молдові

15 12 14 MoldovaЗавідувач сектору зовнішніх зв’язків Юлія Сорока бере участь у Міжнародній конференції «Зміцнення потенціалу юристів і правозахисників для внутрішнього застосування Європейської конвенції з прав людини  і Європейської соціальної хартії (переглянутої)», що проходить впродовж 15 – 17 грудня у Кишенеу (Молдова).

У рамках сесій конференції – обговорення питань, що стосуються нових процедур та правил в Європейському суді з прав людини (ЄСПЛ); Європейської соціальної хартії (переглянутої) як ефективного інструменту захисту соціальних прав; стратегічного судового процесу як інструменту для боротьби з дискримінацією та проведення реформи політики щодо дискримінації; потреб юристів і правозахисників у зв’язку із нарощенням потенціалу в галузі прав людини та ролі міжнародних організацій. Також проходить робота у групах з метою обміну досвідом з кола означених питань між учасниками конференції.

Серед інших учасників конференції від України – представники Національної асоціації адвокатів України, Асоціації правників України, Української Гельсінської спілки з прав людини та громадських організацій.

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+