назад
20.06.13

Представник Координаційного центру взяв участь у заходах, присвячених Всесвітньому дню біженців

UNHCR20 червня 2013 року в приміщенні Верховної Ради України відбулися урочисті заходи з нагоди Всесвітнього дня біженців, організовані під егідою Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Серед заходів  – відкриття фотовиставки, тематикою якої є успішна інтеграція біженців і яка триватиме у приміщенні Верховної Ради з 20 червня по 4 липня 2013 року. Виставка є результатом співпраці з Комітетом з прав людини, в особі його Голови – Валерія Пацкана, та Благодійного фонду “Рокана”, виконавчим партнером Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців.

З вітальним словом до учасників звернулися Микола Ковальчук, Голова Державної міграційної служби, Олдріх Андрисек, Регіональний представник УВКБ ООН в Білорусі, Молдові та Україні, Мустафа Джемілєв, Голова Меджліса, Валерій Тимченко, офіцер Управління по роботі з іноземцями, дізнання та адміністративного провадження Адміністрації Державної прикордонної служби України, представники Міжнародних громадських організацій, від Координаційного центру  – Олена Сінчук, начальник відділу координації та моніторингу надання безоплатної вторинної правової допомоги.